Автомобіліст з ОРДО віз через КПВВ пломби Центрвиборчкому України

 

Прикордонники виявили номерні пломби Центральної виборчої комісії України в автомобілі, який прямував з окупованої території Донеччини.
Про це 13 листопада повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України.

“…В КПВВ „Новотроїцьке“ військовослужбовці Донецького прикордонного загону під час огляду транспортного засобу, що прибув з тимчасово окупованої території України, виявили номерні пломби ЦВК України”, – зазначено у зведенні.

Громадянина, який їх переміщував, разом зі знахідкою передали співробітникам Служби безпеки України для з’ясування обставин.

Згодом у коментарі каналу “Еспресо” речник ДПСУ Олег Слободян пояснив, що знахідка не пов’язана з недавніми “виборами” в ОРДЛО. За його словами, чоловік не пов’язаний із бойовиками “ДНР”, йому передав пломби знайомий, і він “як хазяйновитий українець” використовував їх по господарству.

Читайте також:
Головою оновленої ЦВК стала Тетяна Сліпачук

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна