Головою оновленої ЦВК стала Тетяна Сліпачук

 

Головою онолвеного Центрвиборчкому стала Тетяна Сліпачук. Її обрали таємним голосуванням на засіданні ЦВК у п’ятницю, 5 жовтня.
Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на секретаріат Центральної виборчої комісії.

“Відповідно до закону України “Про Центральну виборчу комісію” голова комісії, заступники голови комісії та секретар комісії обираються Центральною виборчою комісією на її засіданні таємним голосуванням із числа членів комісії. Тож за підсумками таємного голосування головою Центральної виборчої комісії обрано Тетяну Володимирівну Сліпачук”, – ідеться в повідомленні.

У свою чергу нова голова ЦВК внесла пропозиції щодо кандидатур на посади заступників керівника комісії та секретаря комісії.

За підсумками голосування заступниками голови Центральної виборчої комісії обрано Олега Конопольського та Євгенія Радченка, секретарем ЦВК – Наталію Бернацьку.

Раніше у п’ятницю новообрані члени ЦВК склали присягу у Верховній Раді.

Як відомо, Тетяна Сліпачук увійшла в новий склад Центрвиборчкому за квотою групи “Воля народу”, хоча ЗМІ називали її “прихованою квотою” президента.
Раніше вона була партнером юридичної фірми “Саєнко Харенко”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна