На Полтавщині затримали “кримінального авторитета” на спробі підкупу співробітника СБУ

 

На Полтавщині співробітники Служби безпеки України спільно із військовою прокуратурою Полтавського гарнізону затримали місцевого “кримінального авторитета” на пропозиції хабара співробітникові СБУ.

Про це повідомляють у прес-центрі СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що представник кримінальних кіл регіону запропонував оперуповноваженому обласного управління СБУ п’ять тисяч доларів.

Так він оцінив сприяння правоохоронця у справі припинення кримінального провадження за нелегальну роботу автозаправки та невживання відповідних заходів.

Після отримання незаконної пропозиції оперативник звернувся до внутрішньої безпеки СБУ.

Правоохоронці затримали “авторитета” в одному із населених пунктів Полтавщини згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час спроби передачі чергової суми обіцяного “гонорару”.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Читайте також:
СБУ заблокувала канал постачання великих партій зброї з окупованого Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна