Лідер “євробляхерів” спалив свій Range Rover на знак протесту. ВІДЕО

 

Голова громадської організації “Авто Євро Сила” Олег Ярошевич спалив свій автомобіль на “євробляхах” – Range Rover – на знак протесту проти ухваленого Верховною Радою закону щодо розмитнення машин із Європи.

Відповідне відео він виклав у “Фейсбук”.

Ярошевич обіцяв спалити свою машину, якщо депутати не проголосують за поправку, яку пропонували “євробляхери”. Активісти вимагали прибрати коефіцієнт віку з формули нарахування ставки акцизного податку. Парламент не взяв до уваги цю правку.

“Для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500 євро, дешевше спалити своє авто, ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, на знак протесту спалюю своє авто!” – написав Ярошевич під відео.

Як інформувала “Новинарня“, 7 листопада власники “євроблях” влаштували черговий масовий протест в урядовому кварталі з вимогою ухвалити законопроект про зміни до Податкового кодексу з “народними правками”. Зокрема, активісти вимагали прибрати коефіцієнт віку з формули нарахування ставки акцизного податку. Проте депутати не пристали на вимоги акції, ініційованої ГО “Авто Євро Сила”.
Закон було ухвалено. Затверджена формула нарахування акцизу є більш вигідною для малолітражних автомобілів із бензиновим двигуном, а також для нестарих авто.

Читайте також:
“Євробляхери” незадоволені ухваленим законом
та обіцяють всеукраїнський бойкот

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна