В Одесі поліція застрелила підозрюваного в убивстві з сокирою й ножами. ВІДЕО

 

В Одесі дільничний поліцейський застосував табельну зброю стосовно підозрюваного у вбивстві після того, як той напав на правоохоронців із сокирою та намагався втекти. Чоловік загинув на місці.
Про це повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Інцидент стався вранці 8 листопада.

“…Під час перевірки адреси, де ймовірно перебував підозрюваний у вбивстві громадянин, що розшукувався, останній вчинив опір співробітникам поліції, кинувся на одного з поліцейських із сокирою та намагався втекти, дільничний Суворовського ВП змушений був застосувати табельну зброю. Унаслідок отриманого вогнепального поранення злочинець загинув на місці”, – написав Форостяк у “Фейсбуці” в четвер, 8 листопада.

“Свідками цієї події стало чимало громадян, що мешкають на вулиці Слобідська, люди налякані”, – додав він, зазначивши, що “на жаль, таке інколи трапляється”.

Він уточнив, що цього чоловіка підозрювали у вбивстві викладача на кладовищі, яке сталося 2 листопада.

Відділ комунікації ГУ НП Одещини зазначає також, що ймовірного вбивцю розшукували, виявили і ліквідували в Суворовському районі м. Одеса.

“Побачивши поліцейських, 29-річний підозрюваний накинувся на них з сокирою. Після неодноразових попереджень правоохоронці, відбиваючи напад, який загрожував їхньому життю та здоров’ю, застосували  табельну вогнепальну зброю. В результаті зловмисник отримав поранення, від яких помер. Під час огляду, окрім сокири, поліцейські виявили у чоловіка три ножі та пістолет”, – ідеться в повідомленні прес-служби ГУНП.

Зараз на місці працюють поліцейські та працівники прокуратури, які встановлюють обставини події.

2 листопада 61-річний викладач одного з вищих навчальних закладів Одеси загинув від ножових поранень, які він отримав, ідучи до зупинки громадського транспорту через цвинтар.

Читайте також:
В Одесі розстріляли авто. Поранений – із труханівського псевдо-“Автомайдану”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна