На Буковині тютюнові контрабандисти побили прикордонників

 

У Чернівецькій області тютюнові контрабандисти напали на двох співробітників Держприкордонслужби, які на прикордонній ділянці виявили ящики з цигарками.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Чернівецького прикордонного загону, інцидент стався 7 листопада в селищі Красноїльськ Сторожинецького району.

Прикордонний наряд виявив місце накопичення тютюнових виробів, які були підготовлені до подальшого транспортування через українсько-румунський кордон.

“Звісно ж, втрачати товар жителі Красноїльська не захотіли. Як наслідок – приблизно 20 осіб вчинили напад на прикордонний наряд і спробували заволодіти їхньою зброєю. Вони нанесли тілесні ушкодження двом працівникам ДПСУ. Нападникам вдалося утекти, наразі триває їх пошук”, – повідомили у прес-службі загону.

Постраждалі прикордонники отримали травми середнього ступеня тяжкості та перебувають на лікуванні в медичному закладі.

Як повідомили в прес-службі Головного управління Нацполіції Буковини,  за даним фактом правоохоронці внесли відомості до ЄРДР в рамках ознак кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівників правоохоронних органів) ККУ.
За скоєння злочину правопорушникам загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також:
На Закарпатті затримали партію контрабандних цигарок
під виглядом дипвантажу

Спінінг, тирса, коні. Топ схованок цигаркових контрабандистів

На Закарпатті затримали взвод контрабандистів-водолазів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна