Луценко передав президенту заяву про відставку

 

Юрій Луценко у середу, 7 листопада, передав президентові Петру Порошенку заяву про відставку з посади генерального прокурора України.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, передає УНІАН.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні Луценко під час звіту силовиків у Верховній Раді у справі про вбивство громадської активістки Катерини Гандзюк заявив, що подає у відставку.

Також за трибуною ВР  він висловив обурення тим, що громадські активісти звинувачують владу, а не безпосередніх убивць Гандзюк. Він назвав такі заяви суто “боротьбою за владу”.

Тоді ж перший заступник голови Верховної Ради (від фракції “Блок Петра Порошенка”) Ірина Геращенко заявила, що провладна коаліція не підтримує відставку генпрокурора Юрія Луценка.

У вівторок, 6 листопада, спікер Верховної ради Андрій Парубій поставив на рейтингове голосування питання відставки генпрокурора і за це віддали свої голоси лише 38 нардепів.

Читайте також:
Парламентська коаліція не підтримала відставку Луценка

“Собака, якого знають”. Друзі Каті Гандзюк заявили, що замовник її вбивства – відомий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна