Над арсеналом ЗСУ подавили невідомий безпілотник, – Генштаб

 

У неділю, 4 листопада, в забороненій зоні поблизу одного з арсеналів ЗС України радіолокаційними засобами було виявлено неправомірне використання безпілотного літального апарату.
Як повідомили “Новинарні“, в управлінні зв’язків з громадськістю Збройних Сил України, інцидент стався о 19:30.

“Підрозділом радіоелектронної боротьби (РЕБ) було негайно подавлено радіоканали керування БПЛА, що унеможливило його подальше використання.
Водночас посилено чергову зміни охорони арсеналу, мобільні патрулі ретельно обстежили прилеглі до військової частини території”, – зазначили в прес-службі ГШ.

Про факт неправомірного застосування БПЛА поблизу військової частини було невідкладно повідомлено підрозділам Служби безпеки України та Національної поліції України у районі їх відповідальності.

“Закликаємо громадян негайно повідомляти правоохоронним органам про
підозрілих осіб поблизу військових об’єктів”, – сказано також у повідомленні.

Нагадаємо, атаки ворожих БПЛА є одією з версій підриву арсеналів у Балаклії, Калинівці та нещодавно – в Ічні, де було втрачено тисячі тонн боєприпасів.

Читайте також:
У річницю калинівських вибухів біля арсеналу затримали тележурналістів з БПЛА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна