Доба ООС: 20 обстрілів, загострення під Красногорівкою, двоє поранених

 

Протягом минулої доби, 3 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру ООС.

Внаслідок обстрілів минулої доби два військовослужбовці ЗСУ отримали поранення.

Російсько-окупаційні війська, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Золоте, Шуми, Авдіївка, Піски, Невельське, Мар’їнка, Красногорівка, Богданівка, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Широкине.

“Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Золотого та Пісків, а по позиціях в районі Невельського ворог стріляв з озброєння БМП.
Тричі за минулу добу точилися бойові дії поблизу Красногорівки, що на Донецькому напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Підрозділи Об’єднаних сил адекватно відповідали вогнем з чергових засобів”, – сказано в повідомленні.

За даними розвідки, протягом доби було знищено трьох окупантів, ще трьох – поранено.

З початку поточної доби, 4 листопада, станом на 7:00, противник тричі обстріляв українські позиції – в районах Авдіївки, Гнутового та Новотошківського. Поблизу Новотошківського бойовики випустили 10 мін калібру 82 мм.
Внаслідок бойових дій 4 листопада один військовослужбовець Об’єднаних сил зазнав поранення.

Читайте також:
Під Зайцевим загинув воїн 72 омбр Ігор Гончаренко з Житомирщини

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна