Доба ООС: 22 обстріли, без втрат, провокація під Станицею

 

Упродовж минулої доби, 2 листопада, ситуація в районі проведення операції була цілком контрольованою Об’єднаними силами.
В ході бойових дій втрат серед особового складу не було.
Про це повідомляє прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Російські окупанти 22 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. Один раз – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районах населених пунктів Станиця Луганська, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Красногорівка, Богданівка, Строгнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

“Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили на Маріупольському напрямку по опорному пункту наших військ поблизу Павлополя”, – зазначено у зведенні.

“Також зафіксовано чергову провокацію на ділянці розведення сторін у Станиці Луганській. Окупанти прицільно обстріляли наші позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, чим вже вкотре зірвали виконання рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил та засобів на визначені відстані”, – ідеться також у повідомленні.

За даними розвідки, протягом 2 листопада, одного з окупантів було поранено.

Від початку доби 3 листопада, станом на 7:00, ворог вів прицільний вогонь із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Широкиного. Втрат серед наших захисників немає.

Читайте також:
12 загиблих за Україну в жовтні. ІСТОРІЇ, ОБЛИЧЧЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна