ООС: 24 обстріли з “ознаками загострення”, поранені два бійці

 

Упродовж минулої доби, 31 жовтня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил “має деякі ознаки загострення, проте залишається цілком контрольованою”.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Окупанти 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому противник п’ять разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Поблизу населеного пункту Нижнє на Луганському напрямку ворог уночі обстріляв опорні пункти ЗСУ з артилерії калібру 122 мм. Приблизно в той самий час відкривав вогонь у районі Кримського з мінометів калібру 82 та 120 мм. Два випадки застосування окупантами мінометів зафіксовано також поблизу Золотого.

Крім того, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли позицій ЗС України з піхотного озброєння в районах населених пунктів Новоселівка Друга, Авдіївка, Піски, Новотроїцьке, Березове, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське та Широкине.

У ході бойових дій поранено двох військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил.

За даними розвідки, 31 жовтня втрати противника склали чотири особи пораненими.

Від початку доби 1 листопада, станом на 7:00, зафіксовано обстріл позицій Об’єднаних сил в районі Авдіївки – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. “Втрат з нашого боку немає”, – зазначили у штабі.

Читайте також:
Командира розвідвзводу 28-ї бригади вбив колега по підрозділу
– екс-член проросійської партії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна