Харків подав заявку на проведення Суперкубка УЄФА

 

Стадіон “Металіст” у Харкові претендує на проведення матчу за Суперкубок УЄФА у 2021 році.

Європейський футбольний союз (УЄФА) на своєму сайті повідомив про отримання відповідної офіційної заявки від Федерації футболу України та міста.

Також претендентами на проведення Суперкубка 2021 року будуть Мінськ (стадіон “Динамо”), Гельсінкі (Олімпійський стадіон) і Белфаст (“Віндзор Парк”).

Крім того, як стало відомо, на проведення фіналу Ліги чемпіонів-2021 претендують Санкт-Петербург і Мюнхен. На проведення фіналу Ліги Європи-2021 подали заявки Відень (стадіон ім. Ернста Хаппеля), Тбілісі (стадіон ім. Бориса Пайчадзе) та Севілья (“Рамон Санчес Пісхуан”).

Остаточні списки УЄФА опублікує до 15 лютого 2019 року. Рішення про проведення фіналів єврокубків буде прийнято у травні-червні 2019 року.

Нагадаємо, Київ успішно прийняв фінал Ліги чемпіонів 2018 року.

Харків був одним із міст-господарів Євро-2012. Після початку війни на Донбасі УЄФА на деякий час забороняла проводити міжнародні матчі в Харкові.

Читайте також:
ФК “Металіст” конфіскували в Курченка на користь держави

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна