На нас насувається тайфун оскаженілого популізму, — Порошенко

 

Президент України Петро Порошенко заявив, що на Україну через входження у передвиборчий період насувається “тайфун оскаженілого популізму”, й закликав не допустити популістів до влади.

Про це він заявив, виступаючи на зустрічі з представниками бізнесу, повідомляє “Укрінформ“.

“На нас насувається тайфун оскаженілого популізму. У передвиборчий період, коли наркотики користуються більшим попитом, ніж ліки, образно кажучи, суттєво ускладнюється ухвалення будь-яких реформаторських рішень… Ми маємо з вами спільними зусиллями зупинити наступ популістів, не допустити популістів до влади, бо держава і народ за це заплатить велику ціну”, — сказав Порошенко.

За його словами, якщо популісти прийдуть до влади, то всі випробування, які люди пережили упродовж останніх років, можуть виявитися марними, а досягнення — зведеними нанівець.

“Економіка погано реагує на гасла, а зберегти і прискорити зростання ВВП, рівня життя можна лише на основі відповідальної економічної політики, яка несумісна з простими і легкими рішеннями”, — наголосив глава держави.

Водночас він запевнив, що наразі в країні є відповідальна влада, здатна перед виборами витримати будь-якої сили атаки популістів і демагогів, а як буде після виборів — “так, як вирішить народ”. У цьому контексті Порошенко подякував уряду та парламенту, що, незважаючи на передвиборчі перегони, реформаторські закони продовжують приймати.

Читайте також:
“Ніяких інтерв’ю, ви – fake news”. Порошенко в ООН відштовхнув телевізійника РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна