На Буковині затримали копів-хабарників при контрабанді спирту

 

На Буковині співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі двох інспекторів патрульної поліції.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

За інформацією, поліцейські обіцяли посприяти у безперешкодному переміщенні територією області трьох тонн спирту без відповідних дозвільних документів на його придбання та реалізацію.

За свої “послуги” вони вимагали від чернівчанина 600 доларів.

Співробітники СБ України затримали інспекторів після отримання частини хабаря в одному із населених пунктів у Сторожинецькому районі Чернівецької області.

“Зловмисники намагалися втекти на службовому автомобілі, але були затримані правоохоронцями. У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу”, — зазначають у прес-центрі СБУ.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії.

До слова, операцію із викриття зловмисників провели спільно із відділом моніторингу і аналітичного забезпечення УПП в Чернівецькій області та за процесуального керівництва військової прокуратури.

Читайте також:
На Харківщині поліція підкидала боєприпаси роззявам для поліпшення статистики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.