ООС: за добу трьох окупантів знищено, шість – отримали поранення

 

Упродовж минулої доби, 28 жовтня, в районі проведення операції Об’єднаних сил противник 19 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі тричі – з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Противник здійснював обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Славне, Тарамчук, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

“На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на Донецькому – біля Луганського, на Маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Гнутове противник застосовував міномети. В першому випадку це була зброя калібру 120, а в інших – 82 мм”, – сказано у зведенні.

Упродовж минулої доби один військовослужбовець ЗСУ був поранений.

“Увесь вогонь, крім одного випадку, російські окупаційні війська сконцентрували на двох напрямках. Найчастіше ворог відкривав вогонь на Приазов’ї, трохи менше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Для вогневого впливу окупанти, в основному, використовували гранатомети та великокаліберні кулемети. Підрозділи Об’єднаних сил діяли адекватно ситуації”, – зазначено в повідомленні прес-центру.

За даними розвідки, за добу неділі трьох окупантів було знищено, ще шість – отримали поранення.

З початку доби 29 жовтня, станом на 7:00, противник вогонь по наших позиціях не відкривав.

Читайте також:
Від кулі снайпера в зоні ООС загинув Дмитро Дарій із Буковини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна