Голові російської рибкомісії закрили в’їзд в Україну

 

Голові російської делегації Комісії з питань рибальства в Азовському морі Ігорю Рубльову та ще двом її членам заборонили в’їзд до України.
Про це «Радіо Свобода» розповів речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

«Учора ввечері під час прикордонного контролю громадян, які відлітали рейсом до Стамбула, був виявлений громадянин Російської Федерації Рульов та інші члени делегації. На підставі наявної оновленої інформації у прикордонників в межах компетенції було прийняте рішення про заборону пану Рульову і ще двом членам делегації в’їзду на територію України терміном на три роки», – зазначив Слободян.

Заборона на в’їзд винесена через незаконне відвідування окупованого Криму.

Як інформувала “Новинарня“, 24 жовтня у Києві розпочалось і не завершилося засідання 30-ї сесії українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі. На зустріч прийшов голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, який заявив про неприпустимість подібних переговорів, а також вимагав від СБУ негайно видворити з України голову російської делегації, керівника Азово-Чорноморського теруправління Росриболовства Ігоря Рульова. На думку Чубарова, таким чином відбувається «гібридне розмивання суверенітету України».

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна