“Зміни очевидні”. В’ятрович у Генштабі говорив із генералами про декомунізацію

 

Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович у п’ятницю, 26 жовтня, виступив перед офіцерами Генштабу ЗСУ з доповіддю “Декомунізація і нова українська армія”.
Як повідомляє “Новинарня“, про це в соцмережі розповів сам голова УІНП.

“Мав нині доповідь на цю тему перед кількома сотнями генералів та офіцерів у Генеральному штабі. Закінчив офіційним привітом Збройних сил, який дуже личить справжнім воякам. Гордий за армію, яка стає українською, а отже сильнішою”, – зазначив В’ятрович.

За його словами, він “задоволений” сприйняттям його лекції генералами Збройних сил.

У коментарях В’ятрович додав, що командування ЗСУ “сприйняло з ентузіазмом” вітання “Слава Україні! Героям слава!”, впроваджене в армійський статут Верховною Радою.

“Я був там у 2014-му, 2015-му, 2016 роках. Зміни очевидні”, – зауважив він.

Як інформувала “Новинарня“,в липні начальник Генштабу Віктор Муженко підписав наказ, наказ, який регламентує виконання командирами (начальниками) всіх рівнів управління закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки”.

Читайте також:
Володимир В’ятрович: Я в’їзний до Польщі. То був піар влади.
ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ’Ю

Рада ухвалила зміни до статутів ЗСУ: “Слава Україні” й ніяких “товаришів”
– тільки “пане/пані”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна