ГПУ направила до суду справу Жириновського про фінансування бойовиків на Донбасі

 

Генеральна прокуратура України подала до Шевченківського районного суду Києва обвинувальний акт стосовно голів комітетів Держдуми РФ, зокрема, лідера ЛДПР Володимира Жириновського.

Про це повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

“Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно голів комітетів Держдуми РФ, обвинувачених у фінансуванні тероризму. Серед них — Жириновський”, — написав він.

За словами Лисенка, в Генеральній прокуратурі України триває робота зі встановлення фактів, що підтверджують причетність вищого керівництва Російської Федерації до підтримки та матеріального забезпечення “ЛНР” і “ДНР”.

За даними, крім Жириновського у фінансуванні бойовиків підозрюють депутатів Державної Думи РФ від фракції ЛДПР Олексія Діденка та Михайла Дегтярьова.

Читайте також:
СБУ викликала на допит Жириновського. Його судитимуть заочно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.