Російські актори Ярмольник і Алфьорова потрапили до “чорного списку” Мінкульту України

 

Міністерство культури України внесло ще двох російських акторів до переліку осіб, що загрожують національній безпеці України. Згідно з оновленими даними, його поповнили Леонід Ярмольник та Ірина Алфьорова.

Станом на вівторок, 22 жовтня, у списку, який почали складати 2015 року, зазначені 144 особи, пише УНН.

Ярмольник у березні 2014 підтримав введення російських військ до Криму та його окупацію назвавши півострів “споконвічно російською землею”. Тоді ж заявив про ксенофобію, яка притаманна українцям, “підтвердивши” свої слова розповіддю про нібито лінчування в Україні темношкірого іноземця. Згодом ці слова стали приводом для численних жартів про “розірваного на березах” Ярмольника.

Російська актриса театру і кіно Ірина Алфьорова в одному з інтерв’ю після початку російської агресії в Україні зізналася, що любить Володимира Путіна. “Я люблю все, що він робить, я захоплююся, і що би мені не говорили, я вважаю, що він повинен бути тираном і диктатором, інакше Росія розпадеться, а я її так люблю! Я за нього, і піду за ним будь-куди!”, — сказала актриса.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно у перелік осіб, які загрожують національній безпеці України, увійшли російські актори Олександр Фісенко, Єгор Барінов та Євген Бакалов, а також російський режисер Олександр Якимчук, який знімає фільми про російських військових.

Читайте також:
СБУ заборонила в’їзд Михалкову, Говорухіну, Задорнову, Паніну та іншим російським “зіркам”
До Харкова не впустили російського дипломата, що є персоною нон ґрата

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна