Депутат від “Свободи” отримав важке поранення через необережне поводження зі зброєю

 

Депутат Київської міськради від ВО “Свобода”, колишній голова Деснянської РДА в столиці Петро Кузик госпіталізований із вогнепальним пораненням, яке він отримав через необережне поводження зі зброєю.

Як повідомила речниця “Свободи” Христина Равлюк, інцидент стався 12 жовтня.

Вона спростувала інформацію деяких ЗМІ про те, нібито Кузик із пістолетом SigSauer намагався покінчити життя самогубством.

За її словами, це був нещасний випадок. І нагородна зброя, яку чистив депутат, зареєстрована.

Кузик потрапив до реанімації.

“Стан стабільний. Ми бажаємо Петру Кузику якнайшвидшого одужання”, – додала Равлюк.

Петрові Кузику 39 років. Він член ВО “Свобода” з 2007 року. Був помічником-консультантом народного депутата Андрія Іллєнка, депутатом VI скликання Броварської міської ради, головою Деснянської районної державної адміністрації в м. Києві (квітень-вересень 2014). Був у зоні АТО у складі добровольчої чоти “Карпатська Січ”.
У 2015 році обраний до Київради від ВО “Свобода”. Перший заступник голови постійної комісії КМР з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Читайте також:
На Вінниччині знайшли повішеним контрактника ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна