На Львівщині 13-річна дівчинка допомогла поліції схопити злочинця. ВІДЕО

 

У Радехові на Львівщині дівчинка-підліток допомогла поліції схопити крадія. Про це йде мова у сюжеті ТСН.

Тетяна Фридер сфотографувала на мобільний телефон двох підозрілих чоловіків, яких раніше не бачила біля свого будинку. І, як виявилося, це були зловмисники, що намагалися пограбувати сусідську квартиру.

За допомогою світлин поліція встановила підозрюваних, одного з них уже затримали.

“Я зовсім не боялася. Ми живемо в Радехові у двоповерховому будинку. Коли побачила незнайомців, які крутилися біля сусідської квартири й намагалися туди зайти, вирішила їх сфотографувати і зняти відео. Розповіла про них мамі”, — сказала дівчинка журналістам.

Слідчі Радехівського відділення поліції скерували до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного жителя Львова, який проник у квартиру та скоїв крадіжку.

Школярці вручили подяку за проявлену ініціативу і кмітливість, а також за допомогу правоохоронцям у розкритті кримінального правопорушення.

Читайте також:
Націоналісти знайшли у Києві хамовитих азербайджанців і змусили їх вибачитися перед українцями. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна