Завершення фестивалю “Твоя Країна fest” відбулося біля кордону з Білоруссю. ФОТО

 

У суботу, 29 вересня, у місті Сарни на Рівненщині пройшов фестиваль “Твоя Країна fest”. Про це повідомляють в  Міністерстві інформаційної політики.

Неподалік від кордону із Білоруссю відбулося справжнє свято української музики. На одній сцені виступили гурти “Мандри”, “Антитіла”, GrozovSka Band, Іванка Червінська, Марія Бурмака та Gypsy Lyre.

Під час концерту до слухачів звернувся радник міністра інформаційної політики, Герой України Володимир Жемчугов. “Я теж родом з невеличкого містечка на Донбасі, на кордоні України, тільки з іншого боку. Я розумію ваші відчуття, бо пам’ятаю свої враження, коли з столиці на День шахтаря приїжджали музиканти та співаки, яких ми бачили лише по телебаченню”, — поділився емоціями Жемчугов.

Концерт став сьомим і завершальним цьогорічного фестивалю “Твоя Країна fest”. Попередні шість відбулися у Ізмаїлі, Генічеську, Маріуполі, Конотопі, Мукачеві та Новоселиці.

BAGM4080 BAGM5090 BAGM4281 Укрінформ концерт 1 Укрінформ концерт 3 Укрінформ концерт 4 BAGM3878 Укрінформ концерт 5
<
>
Фома і Володимир Жемчугов. ФОТО: МІП

Читайте також:
Нова форма гібридної війни: Росія збиває дизлайками українські пісні в YouTube

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна