РосЗМІ оприлюднили відео підриву Захарченка в “Сепарі”

 

Російський телеканал “Росія-1” оприлюднив відео з камер відеоспостереження, встановлених у донецькому кафе “Сепар”, що нібито зафіксували, як 31 серпня внаслідок вибуху загинув ватажок “ДНР” Олександр Захарченко.

На відео – запис із зовнішніх і внутрішніх камер спостереження, який було зроблено за кілька хвилин до вибуху в кафе, куди Захарченко приїхав у супроводі охорони.

У сюжеті видно, як до будівлі ресторану “Сепар” під’їхали кілька чорних позашляховиків, в одному з яких перебував Захарченко. У супроводі охорони він попрямував до входу в заклад. Першим туди зайшов один з охоронців Захарченка, щоб перевірити приміщення.

На записі, зробленому всередині приміщення, видно, що перед Захарченком відчиняють двері, він входить до кафе, і в цю мить лунає вибух.

Момент вибуху зафіксовано камерою, встановленою ззовні кафе. Охоронці і супровід розбігаються в паніці.

Журналіст телеканалу показав також піч-буржуйку всередині кафе, на якій гріли чайник для Захарченка, а також жартівливу табличку “Стол заминирован”, що зазвичай стояла на його столі в закладі.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” визнають, що СБУ виклала справжню розмову
про наміри Пушиліна вбити Захарченка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна