У Борисполі затримали бойовика ІДІЛ

 

Прикордонники  в аеропорту “Бориспіль” затримали громадянина Таджикистану, якого розшукували за членство в терористичному угрупованні “Ісламська держава”.

Про це 13 вересня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

“Сьогодні під час оформлення пасажирів одного з рейсів, що прибув в пункт пропуску “Бориспіль”, прикордонники затримали громадянина Таджикистану. На іноземця під час заходів прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерпол. За повідомленням, 29-річний громадянин Таджикистану розшукувався таджицькими правоохоронними органами за здійснення терористичної діяльності”, – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Зазначається, що затриманий громадянин Таджикистану у 2016 році прибув до Сирії, де приєднався до терористичної організації “ІДІЛ”. Згодом він проходив навчання у терористичному військовому таборі та став одним із найактивніших учасників цієї екстремістської організації.

Після затримання іноземця передали співробітникам Національної поліції України.

Читайте також:
В ФСБ заявили про затримання терориста ІДІЛ, який за завданням СБУ
готував убивство ватажка “ДНР” у Смоленській області

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна