На кордоні з Росією затримали громадянина РФ із набоями. ФОТО

 

Прикордонники Харківського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили партію набоїв в особистих речах громадянина Росії, який прямував мікроавтобусом на виїзд з України.
Про це повідомила прес-служба ДПСУ вранці 10 вересня.

“Учора ввечері (9 вресня) в пункт пропуску «Гоптівка», на виїзд з України, прибув автомобіль «Volkswagen» української реєстрації. У ході здійснення прикордонно-митного оформлення на одного з пасажирів, 32-річного громадянина РФ, зреагував службовий пес, спеціально натренований на пошук зброї та боєприпасів. Під час подальшого огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в сумці серед особистих речей чоловіка 32 бойові набої 9-мм калібру, три набої калібру 7,62 та один холостий набій калібру 5,45 мм”, – інформує Держприкордонслужба.

Фото: ДПСУ

“Наразі боєприпаси вилучено встановленим порядком та разом із власником передано представникам державних компетентних органів”, – додали в ДПСУ.

На сайті ДПСУ опубліковано фото паспорта затриманого росіянина, з якого видно, що він уродженець Української РСР.

Читайте також:
Новий політв’язень – водій автобуса зі зброєю.
Росія не реагує на вимоги  МЗС України відвідати Чабана в СІЗО

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна