Вєрка Сердючка виступила в Росії перед дружиною прем’єра Медведєва. ВІДЕО

 

Український естрадний артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки “засвітився” на концерті в Росії, де була присутня дружина прем’єра Медведєва. Він став зіркою вечірки, присвяченої відкриттю 17-го фестивалю молодих виконавців “Нова хвиля” в Сочі.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН, що вийшла в ефір увечері в середу, 5 вересня.

“Андрій Данилко на сцені виступав разом зі своєю командою. Під його пісні підтанцьовувала і дружина російського прем’єр-міністра Дмитра Медведєва, і дружина російського композитора Ігоря Крутого”, – сказано в сюжеті.

Зазначається, що на сцені разом із Данилком під його хіт танцювала й інша українська зірка – Ані Лорак, яка після початку війни на Донбасі живе переважно в Росії.

Відео із закритої вечірки російські селебриті виклали на своїх сторінках у соціальних мережах.

Російський виступ Данилка прокоментував його директор Андрiй Уреньов.

“Андрій не брав у часті в самому фестивалі “Нова хвиля”, а прийняв особисте запрошення Ігоря Крутого виступити на приватному закритому заході. Склад гостей з Андрієм не узгоджували”, – сказав менеджер Данилка.

Читайте також:
Ані Лорак таємно виступила в Києві і розплакалася
після довгої “політичної” розлуки. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна