Лідер Аграрної партії Скоцик заявив про спробу захоплення АПУ людиною Медведчука

 

Політтехнолог лідера руху «Український вибір» Віктора Медведчука зі спільниками почав спробу захоплення влади в Аграрній партії.

Про це йдеться в заяві, зробленій лідером Аграрної партії України Віталієм Скоциком під час прес-конференції 3 вересня, передає УНІАН.

«До Аграрної партії України Віктором Медведчуком та проросійськими силами було інтегровано відомого промосковського політтехнолога Володимира Грановського, який спочатку з’явився у Аграрній партії, мотивуючи це тим, що він багато зробив помилок у своєму життя, і ось нарешті з’явилася та політична сила, яка може дійсно виправити ситуацію в нашій країні», – пояснив Скоцик.

«Грановский (політтехнолог Медведчука) особисто пропонував мені домовитися покласти партію під проросійські сили. Після того як я відмовився, вони з корупціонерами з уряду та колишнього штабу Тимошенко (Михайлом Поживановим, Олегом Корбаном та Володимиром Шандрою) почали спробу захоплення влади в партії», – йдеться у заяві Скоцика.

У заяві лідера Аграрної партії зазначається, що учасники змови, підбурювали осередки, спробували створити негативний імідж голові партії, підбурювали голів обласних організацій, використовуючи майданчик консультативно-дорадчого органу партії – Ради голів, яка не має повноважень з управління діяльністю партією. Спробували зробити з неї центр прийняття загальнопартійних рішень всупереч статуту.

«Потім пішли ще далі і, щоб відрізати мене від оперативного управління партією – ініціювали призначення на посаду в.о. керівника центрального апарату свого ставленика. Зараз йдуть спроби скупити голів обласних осередків за гроші, ймовірно, російського походження, про що будуть подані відповідні заяви до правоохоронних органів. Всі ці дії ведуться задля однієї мети – спроби зміни голови партії», – наголошується в заяві Скоцика.

Проаналізувавши всі звернення, у партії запланували кроки для очищення від проросійських сил. Зокрема, під час засідання політради партії 13 вересня планується вирішити питання припинення повноважень та виключення згаданих осіб.

«Їх повноваження вже тимчасово призупинені, питання виключення буде вирішено на засіданні політради 13 вересня», – наголошується в заяві Скоцика.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна