Доба на фронті: 24 обстріли, двоє поранених

 

Упродовж минулої доби, 21 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил противник 24 рази відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 4 рази – з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Російські окупанти вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках – і з озброєння БМП. Також ворог застосовував міномети калібру 82 та 120 мм.

Обстріли здійснювалися по захисниках населених пунктів Артема, Новотошківське, Кримське, Зайцеве, Залізне, Авдіївка, Новомихайлівка, Піски, Чермалик, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкине.

“Застосовуючи важке озброєння, противник обстріляв із мінометів калібру 120 мм позиції українських військ поблизу Залізного та Гнутового, а з мінометів калібру 82 мм – оборонців Авдіївки та Чермалика”, – сказано у зведенні.

Упродовж минулої доби двоє українських захисників отримали поранення.

Протягом ночі 22 серпня, з півночі до 7:00, окупанти чотири рази відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Павлопіль, Лебединське та Водяне. Важке озброєння не застосовувалося.
Втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України цієї доби немає.

За даними розвідки, за минулу добу двох окупантів знищено, ще одного поранено.

Читайте також:
ЗСУ зайняли 10 км “сірої зони” в районі села Шуми під Горлівкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна