На Сумщині зі стріляниною зупинили авто контрабандистів з Росії. ВІДЕО

 

У Краснопільському районі Сумської області прикордонники зі стріляниною зупинили автомобіль, що намагався незаконно прорватись до України.

Як повідомляє прес-служба ДПСУ, інцидент стався 11 серпня. Прикордонний патруль, який ніс службу в районі селища Грабовське, помітив автомобіль УАЗ, що почав рухатися від кордону в тил України. Його водій не виконав законні вимоги прикордонного наряду щодо зупинки авто та намагався здійснити наїзд на прикордонника.

Аби все ж таки зупинити правопорушника, прикордонний наряд здійснив попереджувальні постріли вгору. І на це водій не реагував та продовжував рухатися далі. Тож для затримання правопорушника військовослужбовець наряду здійснив постріли з автомата АК-74 по колесах автомобіля.

Було пошкоджено одне з коліс УАЗа. Водій на великій швидкості намагався продовжити рух, проте зрозумівши, що не втече, покинув авто і втік сам.

Оглянувши транспортний засіб, прикордонники виявили в ньому близько півсотні тюків з одягом. Крім цього, в автомобілі були коробки з біжутерією та наручними годинниками.

Попередньо встановлено, що затриманий вантаж було незаконно переміщено з території Росії на територію України, зазначили в ДПСУ.

Фото: ДПСУ

Автомобіль разом з вантажем передано співробітникам поліції. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Читайте також:
Через стрілянину на кордоні з Білоруссю посилили контроль і наряди

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна