ДПСУ посилила кордон із Євросоюзом на Закарпатті

 

Державна прикордонна служба направила групу офіцерів адміністрації ДПСУ на Закарпаття для посилення охорони державного кордону з країнами Європейського Союзу.
Про це в п’ятницю, 27 липня, повідомила прес-служба ДПСУ.

Таке рішення ухвалило керівництво Держприкордонслужби через почастішання випадків контрабанди та нелегального перетину кордону.

Директор департаменту охорони державного кордону Юрій Гресько зазначив, що це не перше посилення охорони кордону особовим складом.

“Як показали попередні результати посилень – кількість правопорушень, що пов’язані з протиправною діяльністю на державному кордоні під час ущільнення державних рубежів значно зменшується”, – сказав генерал-майор Гресько.

​Прикордонники з підсилення нестимуть службу у дев’яти підрозділах на найбільш проблемних ділянках кордону. Їхнє завдання – запобігати переправленню нелегальних мігрантів, корупційній діяльності та контрабанді.

За даними ДПСУ, під час аналогічного посилення охорони державного кордону наприкінці минулого року прикордонники затримали 23 особи з незаконний перетин кордону, з них 17 – незаконні мігранти. Також було виявлено контрабандні товари на суму 365 тисяч гривень.

Читайте також:
ДПСУ не пустила на територію України російську кінозірку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна