Знову мікроавтобус врізався у фуру – в Рівному, загинув військовий

 

У Рівному під час зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинув один військовослужбовець, ще один військовий був травмований.

Як повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненської області, смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася в неділю, 21 липня, близько другої години ночі на вулиці Макарова.

Поліцейські попередньо встановили, що 47-річний житель села Бронники Рівненського району, керуючи мікроавтобусом Volkswagen Т4, із невстановлених причини в’їхав у вантажний автомобіль DAF із причепом, який був припаркований по правому краю проїзної частини. Внаслідок зіткнення водій “течика” від отриманих травм загинув на місці. Пасажира, 35-річного рівнянина, із травмами доставили до військового госпіталю.

Зазначається, що обидва учасники ДТП – військовослужбовці, які перебували поза службою.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Із нового року уряд заборонить маршрутні автобуси,
перероблені з вантажних, – МІ

Як повідомляла “Новинарня“, вранці 20 липня в Україні сталося дві ДТП, внаслідок яких загинуло 15 осіб.
На території Миколаївської області в результаті зіткнення пасажирського мікроавтобуса з Білорусі із вантажівкою загинули п’ять і госпіталізовані 12 людей.
У Житомирській області наслідком зіткнення маршрутки та фури стала смерть десяти і травмування ще десяти осіб.
У поліції Житомирщини припускають, що причиною аварії став людський фактор, а саме – недотримання правил безпеки або швидкісного режиму.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна