“Наркодилер”-строковик із Десни отримав вирок – рік дисбату

 

Суд на Чернігівщині виніс вирок строковику ЗС України, який на території 9-го військового госпіталю в смт Десна збував психотропну речовину – амфетамін.

Як повідомили “Новинарні” в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону, вироком Козелецького райсуду “наркоділка в погонах” засуджено до 1 року тримання в дисциплінарному батальйоні з конфіскацією майна.

Зазначається, що військовослужбовець був затриманий 16 травня “в ході контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки, під час повторного збуту наркотичної речовини”. Затримання проводила військова прокуратура Деснянського гарнізону.

Суд прийняв до уваги беззаперечні докази вини обвинуваченого, надані військовою прокуратурою. Обвинувачений визнав свою вину повністю.

Читайте також:
Військова прокуратура на Черкащині затримала строковика
– “дилера” амфетаміну у військовій частині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна