У “Борисполі” затримали чи “викрали” спонсора “Батьківщини” Бондарєва. ВІДЕО

оновлено

Колишній народний депутат України, голова київської обласної організації ВО “Батьківщина” Костянтин Бондарєв заявив про спробу його “викрадення” на території міжнародного аеропорту “Бориспіль”.

На своїй сторінці у “Фейсбуці” вранці 17 липня Бондарєв написав, що після прибуття в аеропорт невідомі особи нібито викрали його “прямо зі злітної смуги”, після чого був викрадений паспорт і особистий телефон.

“Хочу констатувати повну бездіяльність правоохоронних органів і всіх силових служб. Вважаю цю ситуацію абсолютно політично мотивованою і утисками проти мене особисто і політичної сили, яку я представляю на Київщині”, – заявив він.

Політик оприлюднив нічне відео з місця подій, де видно, що в аеропорт прибула лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко, Олександра Кужель, Ігор Луценко, голова облради Ганна Старикова, інші депутати.

На другому відео Бондарєв заявляє, що його “незаконно затримали” правоохоронці та утримують в транзитній зоні, не допускаючи на територію України, тоді як він є громадянином України, а не Росії.

У цей час поліцейський у кадрі складає протокол.

ОНОВЛЕНО. Речник Нацполіції Ярослав Тракало в коментарі “Новинарні” зазначив, що в аеропорту “Бориспіль” “це були СБУ і Генпрокуратура”.

Як відомо, Бондарева називають одним зі спонсорів “Батьківщини”, проти нього раніше були відкриті кримінальні провадження.

Як інформувала “Новинарня“, у вересні 2017 року СБУ обшукувала будинки й приміщення Костянтина Бондарєва та діячів “Батьківщини” з Київської обласної ради.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна