Затримана Оскірко з Мін’юсту їздила в Крим до втікача-Кузьміна і мала карти позицій ЗСУ, – джерело

 

Антон Ходза
блогер

(FB)

Сьогодні (4 липня) співробітники департаменту “К” СБУ за підтримки прокурорів і міністра Петренка вжарили на хабарі в Мін’юсті оцю мадам – заступницю начальника управління. Назвемо її Алісою (Оскірко, начальник управління акредитації та моніторингу суб’єктів держреєстрації департаменту держреєстрації та нотаріату Міністерства юстиції – “Н”). Хабарі вони з начальником отримували від рейдерів.

Біля неї спить її коханець, до якого вона регулярно їздила в Крим. Впізнаєте? Сфоткала Рената Кузьміна (за часів Януковича був першим заступником Генерального прокурора України (2010-2013), заступником секретаря РНБО (2013-2014), утік до РФ – “Н”) поки він спить, любить його.

Кажуть, що при обшуку в її квартирі знайшли карти дислокації українських військ на лінії розмежування, з позначеними опорниками та всією військовою інфраструктурою.

Виходить так: пошкреби корупціонера – знайдеш ватного агента. Скільки ще таких Аліс?

Читайте також:
На хабарі затримали начальницю відділу Мін’юсту Алісу Оскірко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна