Російський депутат допустив обмін Сенцова на росіян

 

Український в’язень Кремля Олег Сенцов може потрапити у список з обміну засудженими росіянами і українцями. Про це заявив російський депутат, заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Олексій Кондратьєв, передає РІА “Новости”.

“Я думаю, Сенцов може потрапити (у список з обміну – “Н”). Тема його обміну не раз піднімалася українською стороною, його прізвище, як і раніше актуальне (для обміну – “Н”)”, – сказав Кондратьєв.

При цьому депутат вважає, що Сенцова можна обміняти на керівника порталу “РИА Новини Украина” Кирила Вишинського, імені якого немає в “списку 23”.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко озвучила в парламенті список 23 росіян, яких Київ готовий обміняти на утримуваних в РФ громадян України.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна