На блокпосту біля Торецька поліція вирахувала бойовика “ДНР”

 

У неділю, 1 липня, на блокпості біля Торецька Донецької області поліцейські та військовослужбовці ВСП зі складу Об’єднаних сил зупинили гаданого бойовика “ДНР”.
Про це повідомив прес-центр ОС 2 липня.

Зазначається, що близько 14:45 спільний наряд у складі співробітників роти патрульної служби поліції особливого призначення “Кривбас” ГУ Нац поліції у Дніпропетровській області та військовослужбовців Військової служби правопорядку ЗСУ зі складу Об’єднаних сил зупинив автомобіль Daewoo Lanos для перевірки пасажирів та салону. В ньому слідував громадянин К. 1981 року народження, мешканець міста Торецька.

“Під час перевірки даний чоловік пред’явив паспорт громадянина України. За даними бази ситуаційного центру Національної поліції виявилось, що чоловік причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званих “ДНР/ЛНР”, – сказано в повдіомленні

За даним фактом черговий наряд блокпосту викликав на місце події оперативну групу слідчого відділення Торецького відділу поліції. Даний факт було занесено до журналу єдиного обліку.
Затриманого чоловіка передали співробітникам військової контррозвідки СБ України для проведення відповідних заходів.

Читайте також:
Електромонтер, який рахував ЗСУ відрами.
Шпигуна “ДНР” з Новгородського посадили у Вінниці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна