Набув чинності безвізовий режим між Україною та Антигуа і Барбудою

 

У п’ятницю, 29 червня, набув чинності безвізовий режим між Україною та Антигуа і Барбудою.

Відповідна угода була підписана 5 лютого 2018 року у Вашингтоні, повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.

Відповідно до положень угоди, громадяни України, які мають дійсні проїзні документи, в’їжджають, перебувають, виїжджають та перетинають транзитом територію Антигуа і Барбуди без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Громадяни України, які мають намір перебувати в Антигуа і Барбуді довше, ніж 90 днів, незалежно від мети поїздки мають отримати візу в найближчому дипломатичному представництві або консульській установі Антигуа і Барбуди перед в’їздом на її територію.

Як писала “Новинарня“, з початку 2017 року громадяни України можуть без віз в’їздити на територію сусідньої з Антигуа та Барбудою карибської держави – Сент-Кіттс і Невіс.

Візовій лібералізації з низкою країн із так званого “білого списку ЄС” сприяло підписання угоди про безвізовий режим України з державами Європейського Союзу.

Читайте також:
Безвіз із ЄС дозволить українцям вільно подорожувати до 34 країн, але не 100, – МЗС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна