93 омбр назвала імена трьох бійців, що загинули 27 червня

 

27 червня від обстрілу з боку російських окупаційних сил на Донбасі загинули 35-річний Олександр Холін, 50-річний Володимир Дьяченко та 47-річний Дмитро Петрушенко.

Імена загиблих бійців повідомила на своїй сторінці у “Фейсбуці” 93-тя окрема механізована бригада, в якій вони служили.

“35-річний солдат Олександр Борисович Холін (нар. 20.09.1983 – Н) із міста Вовчанськ Харківської області захищав Україну у складі 93-ї бригади з квітня 2016 року. Ветеран бойових дій на Луганщині (Кримське) і на Донецькому напрямку. Вдома Олександра не дочекалася з війни дружина Янина.

Солдату Володимиру Володимировичу Дьяченку в цьому році виповнилося 50 (нар. 06.01.1968 – Н). У селі Семенівка Томаківського району Дніпропетровської області у полеглого воїна залишився син Руслан.

З Дніпропетровщини був родом і третій загиблий – солдат Дмитро Васильович Петрушенко [11.01.]1971 року народження. Його поховає власний батько…” – зазначається в повідомленні.

3 2 1
<
>

“Кожен з полеглих опинився на фронті не випадково. Чоловіки зробили свідомий вибір та виконали військовий обов’язок до кінця. Ціною власного життя…” – наголошують у 93 омбр.

Як писала “Новинарня“, 27 червня внаслідок ворожого обстрілу біля Богданівки на Донеччині троє українських військовослужбовців отримали поранення, несумісні з життям. Про це повідомила прес-служба МОУ.
За повідомленням штабу ООС, бойовики російських окупаційних військ обстріляли українські позиції 122-мм артилерійськими снарядами.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна