27 червня на Донбасі загинули троє українських військових

 

Троє українських військовослужбовців отримали поранення, несумісні з життям, внаслідок ворожого обстрілу  біля Богданівки на Донеччині 27 червня. Про це повідомила прес-служба МОУ.

Українські позиції бойовики російських окупаційних військ обстріляли 122-мм артилерійськими снарядами.

Загалом протягом дня російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. 4 рази – із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де наші позиції обстрілювалися із 82-мм міномету.

На Донецькому напрямку противник вів турбуючий вогонь по захисниках Мар’їнки зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку бої точилися у районі населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове та Талаківка, де ворог застосовував проти наших захисників гранатомети та стрілецьку зброю.

У результаті активних бойових дій у районі населеного пункту Водяне ще один захисник України був поранений. Втрати ворога уточнюються.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна