Авіація Асада або РФ розбомбила 3 лікарні в Сирії – спостерігачі

 

Російські або сирійські військові літаки розбомбили мінімум три медичних заклади на півдні Сирії за одну ніч. Про це заявив військовий спостерігач і місцеві лікарі 27 червня, передає “Європейська правда” із посиланням на The Washington Post.

Сирійські спостерігачі з питань прав людини заявили, що лікарні бомбардують неподалік йорданського кордону в містах Саїда, Джіза й Мусайра.

Групи з надання допомоги підняли тривогу в останні дні, оскільки урядовий наступ, який дедалі посилюється, змусив близько 45 тисяч осіб втікати глибше на утримувану повстанцями територію. Йорданія при цьому наполягає, що вона не відкриє для них свій кордон.

Підтримуваний Росією наступ спрямований на те, щоб повернути останню частину утримуваної опозицією території Сирії, яка не перебуває під захистом іноземних держав.

Читайте також:
Російська авіація атакувала сирійське село – десятки загиблих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна