На Донбасі 24 червня загинув український воїн, чотирьох поранено

 

Упродовж минулої доби, 24 червня, окупаційні війська 22 рази відкривали прицільний вогонь по позиціях ЗСУ, зокрема десять разів – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу, йдеться в ранковому зведенні прес-центру ОС.

Унаслідок активних бойових дій один наш захисник загинув і чотири військовослужбовці отримали поранення, повідомили в штабі.

Зазначається, що в другій половині доби російські окупаційні війська збільшили використання зброї великого калібру, яка заборонена Мінськими домовленостями. Зафіксовано також вогонь з танка та БМП.

На Луганському напрямку бойові дії точилися зокрема в районі населеного пункту Кримське. Там ворог застосовував по наших позиціях артилерію калібром 122 мм, 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Біля Луганського та Новозванівки обстріли були з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку під прицільним вогнем перебували захисники Мар’їнки, Авдіївки та Кам’янки.
Під Маріуполем найгарячіше було у Водяному – там російські найманці вели вогонь по наших позиціях зі ствольної артилерії та 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Позиції навколо Лебединського зазнали обстрілів із танка та 122-мм артилерійських систем. Також ворожа активність спостерігалася в районі н.п. Богданівка, Гнутове та Широкине.

Від початку доби 25 червня до ранку ворог тричі прицільним вогнем зі стрілецької зброї турбував наші підрозділи у районі Мар’їнки, Гнутового та Широкиного. Втрат серед наших захисників немає.

Читайте про 23 червня:
Доба ООС: 25 обстрілів, п’ять воїнів поранені, знищено трьох окупантів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.