У Луганську влаштували “український народний трибунал” над Порошенком і Турчиновим

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

У Луганську сепаратисти з “ЛНР” раптом вирішили знову вважати себе Україною.

Сьогодні (22 червня – Н) вони зігнали на головну площу міста під палюче сонце тисячі бюджетників і студентів і розіграли перед ними сценку під назвою “український народний трибунал“.

“Судили” Турчинова і Порошенка і в підсумку “засудили” їх до довічного ув’язнення. При цьому всіляко підкреслювалося, що суд іде “за законами України”, а жителі Луганська залишаються українськими громадянами, тому мають право судити “карателів”.

Унікальний випадок у світовій практиці. “ЛНР” – перше у світі утворення, яке в залежності від ситуації вважає себе то самостійною республікою, то частиною сусідньої держави, з якою веде війну.

А чо, зручно. Спочатку ти ходиш вулицями і волаєш “України більше немає”, але коли треба для справи, починаєш шанувати закони України і оголошуєш себе українським громадянином.

Відео:

Читайте також:
СБУ затримала “депутата ЛНР”, що їхав за українською пенсією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна