Мер-сепаратист Добропілля, якого оголосили в розшук, лікується в Німеччині – чиновник

 

Мер Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов, оголошений у розшук за візит до анексованого Криму з підробними документами, лікується в Німеччині. Про це його заступник Євген Бражников заявив 20 червня у залі Добропільської міськради, передає “Українська правда“.

“Я всю свою відпустку перебував з Андрієм Анатолійовичем в одній із клінік у Німеччині, що спеціалізуються на онкозахворюваннях, де йому було зроблено операцію”, – сказав він.

За словами Бражникова, операція пройшла успішно, у післяопераційний період були деякі ускладнення, які лікарі коригували. Наразі він перебуває у лікарні на реабілітації.

“Я думаю, що впродовж двох місяців Андрій Анатолійович вже з’явиться тут, на роботі. Так що в принципі все добре і нормально”, – сказав Бражников.

Адвокат Аксьонова заявив, що про незадовільний стан здоров’я мера ставили до відома під розпис.

Також пролунало твердження від однієї з учасниць зустрічі про те, що Андрія Аксьонова оббріхують опоненти.

Читайте також:
Мер підконтрольного міста на Донеччині виявився громадянином РФ
і виїхав до Росії, – нардеп

Мер-сепаратист Добропілля Аксьонов утік від МВС. І, мабуть, з України

Раніше повідомлялося, що міський голова Добропілля Андрій Аксьонов, імовірно, став громадянином Росії.
Про це писав на своїй сторінці у “Фейсбуці” народний депутат від Блоку Порошенка Дмитро Лубінець, обраний до ВР на Донеччині.
За його словами, Аксьонов подав заяву на отримання громадянства РФ ще в червні 2014 року.

На виборах мера міста в жовтні 2015 року за Андрія Аксьонова проголосували 68,9%, незважаючи на те, що раніше він відкрито підтримував сепаратистів.
У дописі Лубінця ідеться: “Місцеві патріоти повідомляли, що Аксьонов брав участь в організації псевдореферендуму 11 травня 2014 року про відділення Донбасу від України.

Навесні 2017 року Андрій Аксьонов заявляв, що йому не потрібно, щоб у місті “маячили ці рвані ганчірки”, маючи на увазі прапори України. Борди “Добропілля – це Україна” теж зникли з міста.
Патріотично налаштовані депутати звернулися до мера з вимогою повернути державну символіку, на що Аксьонов відповів, що не робитиме цього.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна