Доба ООС: 26 обстрілів, троє поранених

 

За минулу добу, 19 червня, російсько-окупаційні війська 26 разів порушували режим припинення вогню, зокрема тричі застосовували заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

На Горлівському напрямку противник не припиняв спроб послабити оборонні рубежі наших захисників в районі міста Залізне (кол. Артемове).
На Донецькому напрямку поблизу Авдіївки та Пісок ворог вів провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.
Залишається напруженою ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Старогнатівка, Чермалик, Талаківка та Водяне.

“Підрозділи Об’єднаних сил адекватно відповідали противнику на використання ним артилерії, мінометів, БМП та стрілецького озброєння і не дозволили ворогу покращити тактичне положення”, – сказано у зведенні.

Під час бойових дій минулої доби три військовослужбовці ЗСУ отримали поранення.

За даними розвідки, трьох окупантів поранено.

Упродовж ночі поточної доби, 20 червня, інтенсивність бойових дій зменшилась. Тривали бої із застосуванням лише стрілецької зброї. Станом на 7:00 ранку втрат в ОС немає, зазначили у прес-центрі.

Читайте також:
Окупанти обстріляли санітарну машину 93 омбр

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна