У дев’яти містах канал “UA: ПЕРШИЙ” відключили за борги

 

18 червня було призупинено аналогову трансляцію телеканалу “UA: ПЕРШИЙ” через передавачі у містах Білопілля, Вінниця, Дніпро, Ізюм, Київ, Ковель, Одеса, Тернопіль та Чернігів. Про це повідомила прес-служба Міністерства інформполітики.

Сигнал аналогового мовлення припинив постачальник послуг – Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (РРТ) – через несплату за трансляції з боку НСТУ.

У міністерстві такі дії назвали неприпустимими.

“Кабінет Міністрів України разом з Верховною Радою України  мають вирішити питання про фінансування Національного суспільного телебачення України негайно. Свої пропозиції щодо погашення боргу НСТУ перед концерном РРТ Міністерство інформаційної політики України надасть на розгляд уряду у найближчі дні”, – заявив міністр Юрій Стець.

Читайте також:
“Ви бачите, що твориться на Суспільному? На наших очах іде в небуття жлобське УТ-1”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна