Наєв нагородив скандального мера Лисичанська

 

Командувач Операцією об’єднаних сил Сергія Наєв та заступника голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв відзначеничили подякою та “цінним подарунком” міського голову Лисичанська Сергія Шиліна “за активну громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток регіону “. Про це повідомляє прес-служба мерії міста.

Шиліна нагородили за допомогу в переобладнанні та оновлені стаціонарного блокпосту “Лисичанськ-Бахмут”. Наєв та Бушуєв відвідали цей блокпот у п’ятницю, 15 червня.

Багатьом користувачам таке нагородження здалося недоречним, адже Шилін кілька разів ставав фігурантом скандалів – зокрема отримав різко негативні відгуки після публікації ним у “Фейсбуці” фото дітей у радянській військовій формі з підписом: “Вот поэтому нас не победить!”.

“Нагадаю, що один з синів Шиліна з друзями побив і возив в багажнику прикордонника, сепари його в списки на обмін навіть ставили. Інший син переховується від слідства в роіссє чи ОРДЛО за створення нарколабораторії. Ценний подарок? Ну ок”, – пише відомий волонтер Роман Сініцин.

Як відомо, Сергій Шилін, колишній член Партії регіонів, висуванець “Опозиційного блоку”, обраний міським головою Лисичанська у 2015 році.

Читайте також:
Меру-регіоналу Лисичанська “шиють” корупційне діяння – потрійну зарплату

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна