Меру-регіоналу Лисичанська “шиють” корупційне діяння – потрійну зарплату

 

Новообраному меру Лисичанська Сергію Шиліну вручили протокол про вчинення корупційного правопорушення.
Про це “Новинарні” стало відомо з сайту “Восточный репортер”.

Протокол про вчинення корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-7 КУпАП був складений заступником військового прокурора Луганської області і пред’явлений пану Шиліну у приміщенні Лисичанської міської ради (Луганська область, підконтрольна Україні територія).

“Щось внутрішній голос мені підказує: це лише початок!..” – так прокоментував притягнення Шиліна голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука у своєму “Фейсбуці”.

Зазначається, що міський голова зажадав отримувати потрійну зарплату, різні пільги, надбавки та інші блага, передбачені для чиновників.

Коли Сергій Шилін дізнався мету візиту працівників прокуратури, відразу ж набрав номер свого “куратора” – народного депутата України від “Опозиційного блоку” Сергія Дунаєва.
“Останній, будучи представником вищої законодавчої влади в нашій країні, порадив своєму підопічному вчинити в кращих традиціях кримінального світу – нічого не підписувати, все заперечувати, втекти з місця злочину”, – йдеться в статті.

Шилін дослухався поради свого “консультанта”. Від підпису протоколу відмовився, поводився зухвало і пообіцяв співробітникам прокуратури “проблеми по службі”.

Раніше, 25 грудня, міська рада Лисичанська прийняла рішення призначити керівництву міста 100-відсоткову надбавку до заробітної плати плюс 100-відсоткову премію на наступний рік – за майбутні високі показники в їх роботі.

Сергій Шилін – колишній член Партії регіонів, екс-в.о. директора шахти ім. Капустіна ПАТ “Лисичанськвугілля”.
На виборах мера-2015 балотувався від партії “Опозиційний блок”. За Шиліна віддали голоси 52,45% виборців Лисичанська.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.