За добу загинули два українські воїни, знищено 12 бойовиків, – штаб ОС

 

Упродовж минулої доби, 14 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною. На всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії.
Російсько-окупаційні війська 33 рази вдавалися до прицільного вогню по позиціях ЗСУ, зокрема 15 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 і 82 мм та п’ять разів – артилерію калібру 122 мм.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру ОС.

На Луганському напрямку бої не припиняються поблизу селищ Новотошківське та Оріхове. На Горлівському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районах населених пунктів Троїцьке, Луганське та Південне. На Донецькому напрямку – в районах населених пунктів Авдіївка, Опитне, Новотроїцьке та Богданівка. На Маріупольському напрямку інтенсивні бойові дії відбувалися біля селищ Водяне та Лебединське.

“Підрозділи Об’єднаних сил надійно утримували рубежі, давали гідну відсіч ворогові та примусили його зупинити провокаційні обстріли”, – зазначено в повідомленні.

Під час бойових дій минулої доби два військовослужбовці Об’єднаних сил загинули, шість отримали поранення та були госпіталізовані.

За даними розвідки, упродовж 14 червня, 12 окупантів було знищено та 10 – поранено.

Читайте також:
На батьківщині ховають військових ЗСУ, яких бойовики віддали
після бою під Донецьком

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна