Українські гурти виступатимуть у Москві на ЧС-2018

 

Поп-колективи з України Viu Viu та MARUV виступатимуть на концерті “Moscow football fest” 10 червня. Захід з нагоди Чемпіонату світу з футболу відбудеться на московських Воробйови горах.

Viu Viu – молодий дует із Києва, а MARUV – харків’яни, що нині теж живуть у столиці. На сторінці MARUV у “Фейсбуці” був оприлюднений анонс виступу в Москві. Під дописом розгорнулася дискусія на тему концертної діяльності в Росії під час війни.

Нардеп Борислав Береза присвятив виступу українців окремий пост.

“Хлопці змогли стати учасниками Московського Футболфеста і скориставшись цим прикриттям погодилися провезти потрібне екіпірування, гроші і певну техніку для силових акцій проукраїнських активістів, які знаходяться в Росії. Незважаючи ні на що вони готові ризикнути і забезпечити противників Путіна всім необхідним, щоб прискорити падіння путінського режиму”, – із сарказмом пише він.

Читайте також:
Український художник зробив правдиві плакати до ЧС-2018 у Росії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна