“В АТО не вбили? Так ми доб’ємо”. На Вінниччині познущалися над ветераном. ВІДЕО

 

У селі Сигнал Козятинського Вінницької області двоє будівельників жорстоко побили ветерана АТО. Крім того, душили його і змушували копати собі могилу.

Про це “Фактам” розповів сам потерпілий Олександр Дяк.

За його словами, він нещодавно повернувся зі зборів на полігоні та пішов на будівництво за 200 гривень за день.

“Працювали на об’єкті втрьох. Я цих хлопців, з ким довелося будувати, знаю тільки наочно. Одного з них звати Сергій, прізвисько Дикий. Про другого нічого не знаю. Під час будівельних робіт у нас стався конфлікт. Вони дізналися, що я служив в АТО, і почали мене бити. При цьому один з моїх напарників постійно кричав: “Тебе в АТО не вбили? Так ми доб’ємо!” – зазначив Дяк.

Він розповів, що його поклали на землю і били ногами по обличчю. Потім, за його словами, дали лопату і змусили копати собі могилу.

“Коли я викопав яму, один з них накинув мені на шию петлю і душив, поки я не знепритомнів. Отямившись, побачив, що мої мучителі не стежать за мною, і втік”, – додав потерпілий.

Олександр Дяк показав журналістам спину зі слідами побоїв:

У поліції підтвердили, що Дяк звертався із заявою про те, що його побили.

“Відкрито кримінальне провадження за статтею “легкі тілесні ушкодження”, — повідомила тимчасово виконуюча обов’язки начальника прес-служби поліції Вінницькій області Ірина Добровольська. – Призначена експертиза, після проходження якої ми зможемо говорити про кваліфікацію злочину і про те, в результаті чого були отримані ці ушкодження”.

Читайте також:
СБУ: росіянин – організатор нападу на Вербича – втік до Польщі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна